مسعود مهدی زاده مقدم، یکشنبه افزود: در 2 سال گذشته در مجموع 375 واحد صنعتی راکد در شهرک ها و نواحی صنعتی استان خراسان رضوی شناسایی شده است.
وی بیان کرد: مشکلات این واحدها از طریق کلینیک صنعتی شرکت شهرک های صنعتی خراسان رضوی بررسی و راهکارهای لازم برای آنها اتخاذ شد که از جمله این راهکارها معرفی سرمایه گذار جدید برای به دست گرفتن واحد راکد و احیای آن بود.
وی اظهار کرد: مرکز خدمات و فناوری و کسب و کار شرکت شهرک های صنعتی خراسان رضوی راه اندازی شده تا مشاوران صنعتی در آن مستقر شده و مشاوره لازم را در خصوص مسائل فنی، اجرایی، سرمایه گذاری، فروش و بازاریابی را به صاحبان واحدهای تولیدی ارائه دهند.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی خراسان رضوی با اشاره به تلاش این شرکت برای توسعه خوشه صنعتی در استان گفت: هم اینک توسعه پنج خوشه مبلمان، قطعات خودرو، جواهرات، زعفران و کفش پایان یافته و خوشه فرش در حال توسعه است.
مهدی زاده مقدم اظهار کرد: امسال توسعه بخش های آموزشی و تقویت مهارتی در برخی خوشه های صنعتی بیش از گذشته مورد تاکید قرار گرفته است.
وی افزود: از ابتدای امسال 2 دوره حرفه ای طراحی کفش به شکل دستی با بهره گیری از استادان مجرب و یک دوره حرفه ای طراحی به وسیله نرم افزار در خوشه جواهرات اجرا شده است.
وی بیان کرد: در نتیجه دوره های آموزشی مذکور یکی از طراحان جواهرات موفق شده است ماهانه 100 میلیون ریال درآمدزایی داشته باشد.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی خراسان رضوی گفت: اجرای رویدادهای آموزشی، تجربی (استارتاپ ویکندها) با هدف جذب سرمایه گذار برای طرح های نوین در خوشه های صنعتی نیز امسال در دستور کار این شرکت قرار گرفته است.
به گزارش ایرنا، 45 شهرک و ناحیه صنعتی مصوب در خراسان رضوی وجود دارد که 38 مورد آن فعال است. همچنین 43 درصد از صنایع فعال، 49 درصد اشتغال صنعتی و 30 درصد سرمایه گذاری صنعتی خراسان رضوی در شهرکها و نواحی صنعتی این استان مستقر است.
پنج هزار و 352 هکتار از مساحت شهرکها و نواحی صنعتی خراسان رضوی به عملیات صنعتی اختصاص دارد. از این میزان تاکنون سه هزار و 561 هکتار برای ایجاد واحدهای صنعتی به سرمایه گذاران واگذار شده است.
تعداد قراردادهای منعقد شده با سرمایه گذاران در شهرکها و نواحی صنعتی خراسان رضوی سه هزار و 778 فقره است که از این تعداد 2 هزار و 408 فقره در قالب ایجاد واحد صنعتی بوده است.
نظر شما